НОВИ ЕВТИНИ 800 MHZ GPS НАВИГАЦИИ WEST ROAD WR-5084S И WR-7084S

Post

В тази статия ще разгледаме 2 нови бюджетни решения за GPS Навигация от West Road. Навигаторите са с 800 mHZ Mstar процесори и изключително ниски цени.

West Road WR-5084S има 5 инчов дисплей с разделителна способност 480×272 пиксела. Както споменахме по-горе, устройството е захранвано от 800 mHZ Mstar процесор. На разположение е 4 GB собствена памет-3.42 GB свободни. В основното меню на навигатора откриваме FM трансмитер, възможност за преглед на изображения и възпроизвеждане на MP3. Моделът разполага със 128 MB оперативна памет.

West Road WR-7084S има същите характеристики като на WR-5084S, като разликата е в големината и резолюцията на дисплея и вградената памет, която вече е с капацитет 8GB. Моделът има 7 инча дисплей с висока резолюция-800×480 пиксела и разполата със 128 MB оперативна памет.

Прави впечатление бързата работа на устройствата. При проба с различни навигационни програми, навигаторите показват впечатляваща бързина, както при обхождане на навигационното меню, така и при изчисляване и преизчисляване на маршрут.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обобщено можем да кажем, че устройствата, които разгледахме в тази статия са много добър избор, както заради впечатляващите си хардуерни параметри, така и заради изключително атрактивните си цени. Навигаторите са подходящи както за шофьори на тежкотоварни автомобили, така и за шофьори на леки автомобили.

 

 

 

ВИЖ ЦЕНАТА