НОВИ МОДЕЛИ МОЩНИ GPS НАВИГАЦИИ WEST ROAD WR-X900 И WR-X900BTAVIN

Post

  В тази статия ще разгледаме 2 нови модела качествени навигатори от West Road с 800Mhz процесор и 256 RAM оперативна памет и 7 инча дисплей.

  West Road WR-X900 И WR-X900BTAVIN са 7 инчови навигатори с ново поколение 800Mhz  процесори и 256MB RAM памет. Разликата между двата модела е наличието на Bluetooth и AV IN вход в WR-X900BTAVIN, което дава възможност за ползването на устройството като монитор при свързването на периферни устройства към AV IN входа- сателитни приемници, цифрови приемници, камери за задно виждане и др. Вградените Bluetooth модул и микрофон в WR-X900BTAVIN, позволяват осъществяване на връзка със телефон и провеждане на Handsfree разговори. И двата модела работят изключитилно бързо и изчисляват и преизчисляват маршрута светкавично.

Мощният хардуер и големият дисплей на навигаторите ги правят перфектен избор за GPS навигация, както за кола, така и за камион. Устройствата се предлагат с 24 месеца гаранция. Стандартната окомплектовка включва: захранване за 12/24 волта, стойка за стъкло и usb кабел за синхронизация с компютър.

 

ВИЖ ЦЕНАТА