НОВИ МОДЕЛИ GPS НАВИГАЦИИ ОТ WEST ROAD

Post

Ще разгледаме няколко нови модела GPS навигационни системи от WEST ROAD. Общото за устройствата е, че разполагат с ново поколение 800MHz MTK процесори, което прави работата с навигаторите изключително бърза и приятна, а изчисляването на маршрута става доста по-бързо.

WEST ROAD WR-X584S е 5 инчов навигатор с 800MHz процесор, 128MB RAM памет, 4 GB вътрешна памет и слот за Micro SD карти. Устройството предлага навигация с опция за автомобил и камион за България и Европа. Дисплеят е с резолюция 480×272 пиксела. Поддържат се следните мултимедийни формати: MP3, MPEG4 VIDEO, JPEG, BMP. Има изход 3.5mm за слушалки. Прави впечатление елегантния дизайн на панела, който създава усещане за масивност в ръката. Не на последно място трябва да отбележим и атрактивната цена на навигатора, която в комбинация с мощният процесор и опциите за автомобил и камион, правят модела отличен избор на GPS навигация.

В комплекта ще намерите захранващо устройство 12/24 волта, вакуумна стойка за стъкло на автомобил, usb кабел за свързване към компютър, гаранционна карта.

 

ВИЖ ЦЕНАТА

 

WEST ROAD WR-X256S е 5 инча gps навигация с 800MHz процесор и 256MB RAM памет. Вградената памет на устройството е 8GB. Има слот за Micro SD карта. Модела има дисплей с резолюция 480×272 пиксела. Предлага се с навигация за България, Европа и Русия с опция за кола и камион. Хардуерните параметри на навигатора са напълно достатъчни за да работи с по-дълги и сложни маршрути, като изчисляването и преизчисляването на маршрута става изключително бързо. Комплекта съдържа захранващо устройство 12/24 волта, вакуумна стойка за стъкло на автомобил, USB кабел за връцка с компютър, гаранционна карта. Съчетанието между високи хардуерни параметри и атрактивна цена правят модела изключително добър избор при покупка на GPS навигация, както за лек автомобил, така и за камион!

 

ВИЖ ЦЕНАТА

WEST ROAD WR-L7078S е 7 инча GPS навигация с резолюция на дисплея 800×480 пиксела, 800MHz процесор 128MB RAM памет и 8GB вътрешна памет. Устройството има слот за Micro SD карти и 3.5mm изход за слушалки. Панел на навигатора е решен с качествена пластмаса. Мощният процесор прави работата с устройството бърза и лека. Изчисляването и преизчисляването на маршрути става бързо. Яркият и голям дисплей дава добра видимост при всички условия. Навигатора се предлага с 24 месеца гаранция и възможност за актуализация на картите. Комплектът съдържа вакуумна стойка за стъкло, захранване 12/24 волка, USB кабел за връзка с компютър.

ВИЖ ЦЕНАТА

 WEST ROAD WR-L7056S е 7 инча GPS навигатор от висок клас с 256MB RAM оперативна памет, мощен 800MHz процесор, 8GB вътрешна памет и навигация за България, Европа и Русия. Устройството предлага голям 7 инча дисплей с резолюция 800х480 пиксела. Мощният процесор, RAM паметта, големият дисплей превръщат работата с устройството в удоволствие. Превключването между отделните позиции на навигационното меню става плавно и бързо. Бързо става и изчисляването и преизчисляването на маршрутите. Стандартната окомплектовка включва захранващо устройство 12/24 волта, вакуумна стойка за стъкло на автомобил, кабел за данни. Устройството има 3.5mm изход за слушалки и слот за Micro SD карта. Този висок клас навигатор е подходящ както за леки, така и за тежкотоварни автомобили.

ВИЖ ЦЕНАТА