НОВИ ТАБЛЕТИ С НАВИГАЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА И ЦИФРОВ ТУНЕР ОТ DIVA

Post

  В ТАЗИ СТАТИЯ НАКРАТКО ЩЕ ПРЕДСТАВИМ 3 НОВИ ТАБЛЕТА ОТ DIVA. ФУНКЦИОНАЛНОСТТА НА УСТРОЙСТВАТА СЕ ДОПЪЛВА ОТ ПРЕДВАРИТЕЛНО ИНСТАЛИРАНАТА НАВИГАЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА, КАКТО И ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА КОМБИНИРАНЕ С ДОПЪЛНИТЕЛЕН USB TV ТУНЕР, КОЙТО БУКВАЛНО ПРЕВРЪЩА ТАБЛЕТА В ПРЕНОСИМ ТЕЛЕВИЗОР С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ГЛЕДАНЕ НА ЦИФРОВА ЕФИРНА ТЕЛЕВИЗИЯ.

Diva DC-1013G EU е 10 инчов 3G таблет със с 2 слота за сим карти, процесор MTK 8312CW CORTEX A7, 1GB RAM памет и 8 GB вътрешна памет. Решението за 2 гнезда за сим карти е практически много удобно, тъй като таблета има CALL функция и комбинацията между телефония и интернет в случая е много удобна. Резолюцията на дисплея е 1024×600 пиксела. Устройството разполага с 2 вградени навигации за България и Европа с опция за камион и кола. Работи под операционна система Android 4.4. Като бонус в комплекта ще откриете вакуумна стойка за стъкло на автомобил, допълнително зарядно устройство за запалка- 12/24 волта и тв тунер, ако изберете варианта с допълнителен TV донгъл. Несъмнено най-голямо впечатление прави размера на дисплея при този модел. 10 инча дисплей с IPS технология предоставящ перфектна видимост при всякакви условия. Удобствата на големия дисплей са при всичко: гледане на филми, снимки, мултимедия; игране на игри; гледане на телевизия; ползване на таблета като навигация. Несъмнено големия IPS дисплей, допълнителните аксесоари включени в комплекта, 2-те навигационни програми, опционалното съчетание с TV тунер и ниската цена правят модела доста отличен избор, както за таблет, така и за GPS навигация за кола или камион.

ВИЖ ЦЕНАТА
Diva QC-803G EU е 8 инча 3G таблет с четириядрен MTK 8382 CORTEX A7 1.3 GHZ процесор. Има слот за 2 сим карти- една за телефония и една за мобилен интернет. 8 инчовият дисплей е с IPS технология и резолюция 1280×800 пиксела. Видимостта е отлична при всякакви условия и почти под всеки ъгъл. Като бонус в комплекта ще откриете вакуумна стойка за автомобил, допълнително зарядно у-во за 12/24 волта, 8 GB Micro SD карта памет. Опционално таблета може да бъде закупен и с допълнителен USB TV тунер На разположение са 2 навигационни програми с опция за кола и камион. Хардуерно устройството разполага с 1GB RAM и 8 GB вътрешна памет. Работи под операционна система Android 4.4.  Добрите хардуерни параметри, наличието на 2 навигационни програми, богатата окомплектовка и брилянтния дисплей правят Diva QC-803G EU отличен избор за всеки, който иска да се възползва от едно мултифункционално устройство- таблет, навигация, телевизия, интернет.
ВИЖ ЦЕНАТА
Diva M703GS е 7 инчов 3G таблет с резолюция на дисплея 1024х600 пиксела, 1GB RAM и 8GB вътрешна памет. Работи под OS Android 4.4. Предлага се в комплект с 8GB карта памет, допълнително зарядно устройство 12/24 волта, вакуумна стойка за стъкло на автомобил, 2 навигационни програми, както и вариант с TV тунер за цифрова ефирна телевизия. Атрактивната цена на устройството го прави предпочитано в този клас.
ВИЖ ЦЕНАТА