НОВИ 800MHZ GPS НАВИГАЦИИ ОТ DIVA- 7008SE FMHD, 7008SE FMHD BT/AV IN И 5008SE FMHD

Post

В тази статия ще разгледаме три нови, топ модела от DIVA- DIVA 7008SE FMHD, DIVA 7008SE FMHD BT/AV IN И DIVA 5008SE FMHD. Моделите са сходни по технически характеристики и хярдуерни параметри. Основните разлики се изразяват в наличието на вграден Bluetooth модул r AV вход при DIVA 7008SE FMHD BT/AV IN.

И трите модела разполагат с ново поколение 800MHZ процесор, 8 GB вътрешна памет, 128 MB RAM памет и FM трансмитер. Добро впечатление прави стилния външен вид на панела, който е решен с впечатляващо релефно покритие в задната си част. При нашите тестове останахме с отлично мнение за бързината на работа на устройствата. Не се забелязва никакво забавяне, както в основния интерфейс на навигаторите, така и при изчисляване на маршрут с навигационен софтуер.

DIVA 7008SE FMHD е навигатор със 7 инча капацитивен дисплей с резолюция 800×480 пиксела, вграден FM модулатор, 8 GB вътрешна памет и 128 MB RAM. Както вече споменахме, устройството работи отлично, без да се забелязва каквото и да е забавяне. Дисплея е добре видим на пряка слънчева светлина. Стилния дизайн и здравия корпус създават усещането за надеждност. По данни на вносителя моделът може да възпроизвежда следните мултимедийни файлове: MP3, MPEG4, JPEG.

Към всичко добавено по-горе, добавяме Bluetooth и AV IN и получаваме модела 7008SE FMHD BT/AV IN. Допълнителното при него е, че има AV IN вход, който позволява възпроизвеждането на мултимедийни файлове от външно устройство, както и наличието на Bluetooth модул и микрофон, които позволяват воденето на Handsfree разговори.

Diva 5008SE FMHD е 5 инча навигатор с резолюция на дисплея 800×480, 8 GB вътрешна памет, 128MB RAM и FM модулатор. Единствената разлика с предходните 2 модела е размера на дисплея-5 инча.

В заключение трябва да кажем, че новите навигатори от DIVA ни изненадоха с перфектната си визия, наличието на ред полезни функции и най-вече с бързата си работа благодарение на ново поколение 800MHZ процесор. Един чудесен избор както за шофьори на леки автомобили, така и за шофьори на тежкотоварни автомобили.

ВИЖ ЦЕНАТА