НОВ МОДЕЛ 3G DUAL SIM QUADCORE ТАБЛЕТ DIVA QC-703GNS

Post

С ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ ИМАМЕ ЗА ЦЕЛ ДА ВИ ЗАПОЗНАЕМ С ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ НА ЕДНО НОВО УСТРОЙСТВО С МАРКАТА DIVA. КАКТО И ПРЕДИ СМЕ ОТБЕЛЯЗВАЛИ В НАШИТЕ СТАТИИ, ПРОДУКТИТЕ НА DIVA СЕ ОТЛИЧАВАТ СЪС ДОБРОТО СИ СЪОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО/ЦЕНА И ПРЕДСТАВЯНЕТО НА НОВ ПРОДУКТ НА МАРКАТА ВИНАГИ Е СВЪРЗАНО С ПО-ДОБРИ КАЧЕСТВА НА НОВИТЕ ПРОДУКТИ И ПО-ДОБРА ЦЕНА, КОЕТО НИ КАРА ВИНАГИ ДА ОБРЪЩАМЕ СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ НА НОВИТЕ ПРОДУКТИ С МАРКА DIVA.

DIVA QC-703GNS Е ТАБЛЕТ, КОЙТО ПЕЧЕЛИ ВНИМАНИЕТО С МОЩЕН ХАРДУЕР, БОГАТА ФУНКЦИОНАЛНОСТ И ДОСТЪПНА ЦЕНА. УСТРОЙСТВОТО РАЗПОЛАГА С ЧЕТИРИЯДРЕН ПРОЦЕСОР RM CORTEX-A7 С ЧЕСТОТА 1.3 GhZ. 3G ФУНКЦИОНАЛНОСТТА Е ПОДСИЛЕНА С 2 СЛОТА ЗА SIM КАРТИ. ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ 3G ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ТАБЛЕТА Е ВГРАДЕНАТА CALL ФУНКЦИЯ, КОЯТО ПРЕВРЪЩА УСТРОЙСТВОТО ВЪВ НАПЪЛНО ФУНКЦИОНАЛЕН МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН. СИСТЕМНАТА ПАМЕТ Е 1GB DDR3. DIVA QC-703GNS РАЗПОЛАГА С 2 КАМЕРИ- 2MP ЗАДНА И 0.3MP ПРЕДНА. ОПЕРАЦИОННАТА СИТЕМА ПОД КОЯТО ФУНКЦИОНИРА УСТРОЙСТВОТО Е ANDROID 5.1 LOLLIPOP, КОЕТО ПРАВИ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БОГАТ ИЗБОР НА ПРИЛОЖЕНИЯ ОТ GOOGLE PLAY. ДИСПЛЕЯ Е 7 ИНЧА С РЕЗОЛЮЦИЯ 1024×600.

ТАБЛЕТА СЕ ПРЕДЛАГА С НАВИГАЦИЯ ЗА ЕВРОПА И РУСИЯ С ОПЦИЯ ЗА ЛЕКИ И ТЕЖКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ. КАТО БОНУС ПОЛУЧАВАТЕ 8GB MICRO SD КАРТА ВКЛЮЧЕНА В КОМПЛЕКТА, ВАКУУМНА СТОЙКА ЗА СТЪКЛО НА АВТОМОБИЛ И ЗАХРАНВАЩО УСТРОЙСТВО ЗА 12 И 24 ВОЛТА. ИМА И ВАРИАНТ С ЦИФРОВ ТУНЕР ЗА ЕФИРНА ТЕЛЕВИЗИЯ, КОЙТО ПРЕВРЪЩА ТАБЛЕТА В НАПЪЛНО ФУНКЦИОНИРАЩ 7 ИНЧОВ ТЕЛЕВИЗОР ЗА ДА СЕ НАСЛАЖДАВАТЕ НА ЛЮБИМИТЕ СИ ПРЕДАВАНИЯ И ФИЛМИ КЪДЕТО И ДА СТЕ.

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ МОЖЕМ ДА КАЖЕМ, ЧЕ DIVA QC-703GNS ПРЕДЛАГА НАИСТИНА БОГАТ НАБОР ОТ ФУНКЦИИ НА АТРАКТИВНА ЦЕНА. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОТО УСТРОЙСТВО Е ПОДХОДЯЩО ЗА ПОЛЗВАНЕ, КАКТО ЗА НАВИГАЦИЯ, ТАКА И ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЕ И РАБОТА.

 

ВИЖ ЦЕНАТА