DOOGEE S90 – IP68/IP69 МОДУЛЕН СМАРТФОН

Post

  DOOGEE е на път да представи нов модел IP68/ip69 екстремен смартфон през февруари 2019 г. За разлика от всички други нечупливи телефони, моделът ще се отличава с възможност за прикрепяне на различни модули в зависимост от моментните нужди на потребителя.

  Doogee S90 е наследник на култовия Dooge S80, с който ви запознахме в друга статия. Както споменахме по-горе, Doogee S90 e защитен смартфон с IP68/IP69 сертификати за издръжливост на вода, удар прах, екстремна температура и налягане. S90 е модулен смартфон, което означава, че към него могат да се прикрепят допълнителни модули – камера с нощно виждане, допълнителна батерия, дигитално walkie talkie или Gaming конзола.

 

 

Всичко, от което се нуждаете, в един телефон:

  Mix, Match и Swap. S90 далеч надхвърля типичните телефони с иновативния си модулен дизайн. Това е мощна камера за нощно виждане, професионален пресечен уоки-токи и дори преносима игрална конзола. В допълнение, модулът за захранване на 5000mAh е добър за 26 часа употреба. Плъзнете всеки S90 модул в слота и той работи незабавно.

 

  Doogee S90 има 6.18 инча FHD дисплей с резолюция 2246х1080 пиксела, защитен със закаленото стъкло Gorilla Glass 4.

  Устройството разполага с 8 ядрен Mediatek Helio P60 процесор с честота 2.0 GHZ. Вградената памет е с капацитет 128 GB, която може да се увеличава чрез Micro SD карта до 256 GB. Оперативната RAM памет е 6 GB.

  Основната задна камера е двойна с резолюция 16+8 МР и сензор от Samsung. Предната камера е със Sony сензор и резолюция 8 МР.

  Предлагат се различни допълнителни модули: захранващ модул 5000 MAh, камера модул с нощен режим, GAME PAD модул за игри, Walkie Talkie цифров модул, който осигурява обхват до 10 км. и работи на честоти 400-480 MHz. Последния е изключително полезен, когато се намирате в район, където обхвата липсва или е слаб.

 

Издръжлив смартфон отвътре и отвън

  DOOGEE S90 е водоустойчив, устойчив на прах и удари. Той е достатъчно здрав, за да работи на дълбочина 1.5 метра дълбочина в продължение на 2 седмици. По данни на производителя устройството може да оцелее при високи температури, капки и транспортни удари, влага, плесен, корозия, експлозивен газ, вибрации и др. Без значение къде отиваш и каква е твоята мисия, DOOGEE S80 може да се справи. Това е най-здравия смартфон, произведен някога.

 

 

Създаден за екстремни условия.

  В допълнение към новата си иновация в модулния дизайн, S90 е и най-добрият DOOGEE Rugged телефон, който някога сме произвеждали. Задвижван от чипсет с ядрото на Хелио P60 и GPU-то на Mali-G72, S90 е с до 25% по-висока енергийна ефективност, с 30% по-висока производителност на процесора в сравнение с последното поколение. Осъществено от многоядрена AI Processing Unit и NeuroPilot AI технология, S90 е в състояние да научи по-задълбочено поведението на потребителите и да разпознае разпознаването на лица, идентифицирането на сцената и по-усъвършенстваните функции.

4G покритие по света с 
Dual-SIM 

 

Splendid 16 + 8MP двойни задни камери

 

Софтуерен пакет за оцеляване

 

ВИЖ ЦЕНАТА