GPS НАВИГАТОРИ WEST ROAD WR-X808 FMHD И WR-X808 FMHD BT/AV IN 800MHZ

Post

В тази статия ще разгледаме два нови модела от WEST ROAD. Моделите WR-X808 FMHD и WR-X808 FMHD BT/AV IN имат еднакви панели и разликите им са само хардуерни. 


 

 

 

 

 

WR-X808 FMHD BT/AV притежава вграден Bluetooth модул и AV вход за пълно мултимедийно изживяване. Двата модела се отличават с мощен 800 mHZ процесор Mstar, 7 инчов дисплей с висока разделителна способност- 800х480 пиксела, 8 GB вградена памет и 128 RAM памет. Както по-горе посочихме разликата между двете устройства е наличието на Bluetooth и AV IN в модела WR-X808 FMHD BT/AV IN. При тестовете на въпросните модели, впечатление ни направи супер бързата работа на устройствата, както и добрата видимост на пряка слънчева светлина. Нивото на GPS сигнала и времето за позиционирането също са на доста високо ниво.

 

 

 

 

Като заключение трябва да кажем, че устройствата работят перфектно, позиционират се почти мигновено и работят много добре както със софтуер за кола, така и с софтуер за камион. Не трябва да се пропуска и изключително ниската им промоционална цена, на която се предлагат. 

 

ВИЖ ЦЕНАТА