OUKITEL K6- СМАРТФОН С 4 КАМЕРИ, МОЩЕН ХАРДУЕР, МОДЕРЕН ДИЗАЙН, FACE ID И FINGERPRINT

Post

Oukitek K6 e нов модел смартфон на марката Oukitel с мощен хардуер, голяма вградена памет, 4 камери, 6GB RAM и висока производителност. По традиция Oukitel се утвърди като производител, който залага на устройства с мощни батерии и хардуер. В това отношение Oukitel K6 не прави изключение, нещо повече- подобрения се виждат както в хардуерните параметри, така и в дизайна спрямо предходните модели.

 

 

Oukitel K6

    Устройството работи под Android 7.1 OS. Хардуерната платформа включва новия 8 ядрен MT6763 SOC процесор, 6GB RAM памет, 64 GB вградена памет, която може да се увеличава чрез Micro SD карта до 128GB. Графичния процесор е ARM MALI G71 MP2 – 700MHz.

  Един от основните акценти в този телефон е мощната 6300MAh батерия с технология за бързо зареждане, която по данни на производителя издържа около 3 дни в нормален режим на работа. Заслуга за това има както мощната батерия, така и оптимизираната енергоспестяваща Android 7.1 операционна система и съвременния хардуер. Времето за разговори е 46 часа, време за слушане на музика – 48 часа, време за гледане на видео – 11 часа, сърфиране в 4G мрежи – 12 часа и цели 368 часа в Standby режим. 

  Функцията бързо зареждане пълни батерията от нула до максимум за 2 часа и 30 минути благодарение на мощното 5V 3A зарядно устройство.

  Oukitel K6 разполага с двойна задна и двойна предна камери. Задните камери са с резолюции 21MP + 8MP със светкавица, а предните 13MP + 8MP със светкавица. Качеството на снимките е отлично при всякакви условия, а предната двойна камера ще ви осигури заснемане на перфектни селфита.

  Защитата на Oukitel K6 се осигурява от скенер за пръстови отпечатъци разположен на задната част на телефона под камерата и Face ID – лицево разпознаване. И двете опции работят достатъчно добре. 

  Моделът разполага с 6 инчов безрамков дисплей с висока резолюция 2160 x 1080 пиксела със съотношение 18:9.  Oukitel K6 изпъква с изцяло гланцираното си покритие, както отзад, така и от пред. Много успешно е съчетанието на цинкова сплав, с която се подчертава полираната повърхност и се постига много специален светлинен ефект.

 Устройството има вграден NFC модул за безжично разплащане, обмен на информация и много други. 

  Oukitel K6 се предлага с навигация за цяла Европа за кола и камион. Може да изберете и вариант с тунер за цифрова ефирна телевизия. Мощния хардуер, брилянтния 18:9 безрамков дисплей, двойните предна и задна камери, очарователния дизайн и богатия набор от аксесоари в комплекта – вакуумна стойка за стъкло, адаптер за 12 волта, протектор и гръбче, правят Oukitel K6 отличен избор на мобилен телефон.

ВИЖ ЦЕНАТА