OUKITEL MIX 2 – БЕЗРАМКОВ СМАРТФОН С ДВОЙНА КАМЕРА, МОЩЕН ХАРДУЕР И СТЪКЛЕН КОРПУС

Post

  Oukitel MIX 2 е смартфон с минимална рамка, 5.99 инча дисплей, 6GB RAM, голяма батерия и 16MP двойна камера.

Акцентът в този модел е поставен върху дисплея – 5.99 инча с резолюция 2160 х 1080 пиксела и съотношение 18:9.  Съотношението на дисплея на устройството го прави по-удобен за носене и употреба от 5.5 инчов модел поради намаляне ширината на устройството до 75мм.

 

13

 

  Oukitel MIX 2 може да се похвали с отличен хардуер. Устройството разполага с 8 ядрен процесор Mediatek Helio P25 с честота 2.39GHz и 6GB RAM памет. Вградената памет е с капацитет 64GB и може да бъде разширявана до 512GB чрез Micro SD слота. 

 

5

  Oukitel MIX 2 има двойна задна камера 21MP + 2MP и предна камера 13MP. Налична е светкавица, както за задните камери, така и за предната камера. Качеството на снимките е много добро при всякакви условия, а предната камера прави прекрасни селфита благодариние на вградената светкавица.

67

  Устройството се захранва от батерия с капацитет 4080MAh с технология за бързо зареждане. По данни на производителя напълно заредена батерия се постига за 90 минути. Капацитета на батерията е достатъчен за 8.5 часа игри, 8 часа гледане на видео, 22 часа сърфиране. 

  Oukitel MIX 2 работи с операционна система Android 7.0, като регулярно получава ъпдейти и фиксове автоматично. 

4

  Несъмнено акцентът върху този телефон е поставен върху корпуса, който е от стъкло и отпред и от зад. По данни на производителя стъкления корпус на устройството е устойчив на надрясквания.

  Oukitel MIX 2 е страхотен смартфон със стъклен корпус, мощен хардуер, прекрасни камери и брилянтен дисплей на много добра конкурентна цена спрямо други  подобни устройства. Устройството се предлага с вградена навигация за леки и тежкотоварни автомобили за цяла Европа. Има и вариант с допълнително включен TV тунер за гледане на ефирна цифрова телевизия.