PRESTIGIO GEOVISION TOUR 2- 7 ИНЧА GPS НАВИГАЦИЯ С ANDROID И ЦИФРОВ ТУНЕР

Post

  Prestigio е марка с доказано качество и добри пазарни позиции в България. Продуктите им се отличават с надеждност, функционалност и добра цена. В предишна публикация бяхме разгледали първият модел GPS навигатор на марката с операционна система Android и голям 7 инча дисплей- GEOVISION TOUR. В тази статия ще направим кратък обзор на неговия наследник- Prestigio Geovision Tour 2.

  Устройството работи с операционна система Android 6.0. Има вграден WI-FI, 3G слот за Sim карта, 7 инча IPS дисплей с резолюция 1024×600 пиксела. Процесора е ARM Cortex-A7 MTK 8321, Quadcore, 1.3 MHz. Вътрешната памет на устройството е 8GB( Около 3GB на разположение). Geovision TOUR е с размери 188.4 x 108.2 x 10.6 мм. Като бонус към навигатора се предлага 8GB карта памет и GPS навигация за България, Европа, Турция и Русия с последно издание на картите и опция за кола и камион. Навигацията разполага с предварително инсталирани индустриални зони, фирми, толколектни терминали, винетни пунктове, интересни точки POI- Хотели, Летища, Магазини, Паркинги, Паркинг почивки и др. Вградени и са и предупреждения за скрити камери и евентуални полицейски засади. 

   Окомплектовката включва захранване за 12/24 волта и вакуумна стойка за стъкло на автомобил. Предлага се и вариант с цифров ефирен тунер.

  Prestigio Geovision Tour 2 е практично мултифункционално устройство, които Ви дава набор от полезни и удобни функции, които ще Ви улеснят, когато сте на път, когато си почивате или когато работите. Вградената навигация с 3D карти и гласови напътствия няма да позволи да се изгубите независимо дали сте шофьор на лек или тежкотоварен автомобил.

ВИЖ ЦЕНАТА