SMART ЧАСОВНИК С ANDROID, 3G, WI-FI И BLUETOOTH KINGWEAR KW88

Post

  СВИДЕТЕЛИ СМЕ НА ВСЕ ПО-БЪРЗО РАЗВИВАЩИ СЕ ТЕХНОЛОГИИ- ТАБЛЕТИТЕ И СМАРТФОНИТЕ ОТДАВНА СА ЧАСТ ОТ НАШЕТО ЕЖЕДНЕВИЕ. ТЕЗИ УСТРОЙСТВА УЛЕСНЯВАТ ЖИВОТА НИ, СНАБДЯВАТ НИ С ИНФОРМАЦИЯ, ПРИТЕЖАВАТ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ- ПОЛЗВАМЕ ГИ ЗА ДА СЛУШАМЕ МУЗИКА, КАТО НАВИГАЦИОННИ УСТРОЙСТВА, ТЕ СА НАШАТА ПОСТОЯННА ВРЪЗКА СА ИНТЕРНЕТ В ДВИЖЕНИЕ.

  В тази статия ще обърнем внимание на един продукт, който все повече набира популярност сред потребителите в световен мащаб- Смарт Часовника. Големите производители отдавна анонсираха различни модели от тази гама продукти, които са обаче с цена, която не е по джоба на всеки. Продуктът, който ще разгледаме по нищо не отстъпва на Smart Часовниците на големите производители- напротив, притежава по-голяма функционалност в някои отношения от другите маркови устройства от подобен вид, а атрактивната му цена го прави достъпен за повече потребители.

    KingWear KW88 е Smart часовник с операционна система Android 5.1, 2MP камера с оптика Sony, Дисплей с IPS матрица с резолюция 400×400, пулсомер, Antilost аларма, Quadcore процесор, 3G, GPS, WI-FI, и Bluetooth 4.0.

    Веднага прави впечатление иновативния външен вид на часовника- Дизайн, който се забелязва. Дисплеят е ярък с отлична четливост на всякакъв вид светлина. Фактът, че часовника работи с Android 5.1 увеличава функционалността му с възможности за сваляне на хиляди приложения от GOOGLE PLAY.

   Четириядрения MTK6580 процесор процесор и вградената 512MB RAM памет осигуряват плавна работа с приложенията и с устройството като цяло. Налични са 4GB вътрешна памет(използваеми около 2GB). Има слот за Micro SD карта, с който паметта на устройството може да се разшири до 64GB. 

  Bluetooth 4.0 осигурява съвместимост и безжична връзка с всички Bluetooth устройства. Вграденият WI-FI допълва функционалността на часовника, като предлага възможност за ползване на Интернет навсякъде, където има наличие на WI-FI мрежа.  3G слота за Sim карта дава възможност за сърфиране разговори в движение.

  Различния набор от предварително инсталирани Теми и възможността за инсталиране на допълнителни, персонализира и индивидуализира устройството за хора с различни предпочитания- часовника може да бъде уникален за своя собственик. 

  Устройството разполага и с вградени приложения с фитнес насоченост, вграден пулсомер и Antilost аларма. 

 

В заключение можем да кажем, че KingWear KW88 е Smart Часовник с всички необходими функции, които трябва да притежават съвременните смарт часовници. Наличието на операционна система, пулсомер, bluetooth, 3G, WI-FI, както и атрактивната цена правят устройството много добър избор при избор на Smart часовник.