ULEFONE POWER 5 – СМАРТФОН С ЧУДОВИЩНО МОЩНА 13000MAh БАТЕРИЯ И БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Post

  В духа на традицията ни да правим обзор на смартфони с мощни батерии, няма как да подминем едно ново устройство с марката ULEFONEULEFONE POWER 5

  Най-впечатляващата характеристика на този мобилен телефон несъмнено е капацитета на батерията, която е една от най-мощните на пазара – 13000MAh. Мощната батерия осигорява 1 седмица работа на телефона в смесен режим по данни на производителя.

 

Ulefone POWER 5

 

Устройството може да издържи до над 50 часа време за разговори, над 20 часа гледане на видео, около 20 часа време за игри, около 17 часа време за сърфиране в интернет,  около 20 часа видео запис. Поддържа се бързо зареждане, благодарение на което пълен заряд се постига за около 2 часа и половина.

 

Хардуерът на ULEFONE POWER 5 също е впечатляващ. Смартфона разполага с 6GB  RAM, 8 ядрен процесор 64-битов MEDIATEK HELIO P23 MT6763 OCTACORE 2GHz, 64GB вградена памет. Капацитета на вградената памет може да се увеличи до 256GB чрез MicroSD карта. Поддържат се 2 nano сим карти, като може да се ползват или 2 сим карти едновременно или 1 сим карта + MicroSD карта. Модела разполага с 6 инча 18×9 дисплей с резолюция 1080×2160. Двойната задна камера е със сензор Sony IMX230, двойна LED светкавица и резолюция 21MP+5MP. Предната камера също е двойна, широкоъгълна с резолюция 13+5 MP и вградена LED светкавица.

 

 


Защитата на телефона е решена с Face ID технология и сензор за пръстов отпечатък. Особеното тук, е че сензорът за пръстов отпечатък е разположен отстрани, което е изключително интересно хрумване, но всъщност благодарение на този факт отключването става лесно, удобно и бързо.

Не на последно място задължително трябва да обърнем внимание на дизайна на Ulefone POWER 5. Задната част на телефона е покрита с имитация кожа, а корпуса е обвит в блестяща метална рамка, които създават усещането за красота и солидност, когато държим смартфона в ръка. Впечатляващия дизайн не е красив само на пръв поглед, но създава и удоволствие още при първия допир с устройството.

 

 

Непременно трябва да споменем функцията за безжично зареждане на устройството, която не можем да срещнем често при телефони от този ценови клас. Поддържа се безжично зареждане 10W (Qi Standard), което гарантира съвместимостта с повечето аксесоари на пазара. 

Модела предлага звук с високо качество благодарение на вградения аудио чип AW8736. GPS функционалността се допълва с GLONASS чип. Операционната система, под която работи ULEFONE POWER 5 е Android 8.1 OREO. Интересна функция притежава страничния бутон, чието предназначение е да активира камерата, но при продължителен натиск активира начало на аудио запис, което е удобен елемент в цялостното решение на корпуса и хардуера на телефона.

 

 

В заключение можем да кажем, че ULEFONE POWER 5 е чудесен избор за хора, които искат стилен смартфон с всички съвременни функции, огромна батерия, осигуряваща спокойствие дори при натоварена работа с устройството, качествени задни и предни камери, безжично зареждане. Модела се предлага с предварително инсталирана навигация за леки и тежкотоварни автомобили за цяла Европа – последно издание. Предлага се и вариант с TV тунер.

 

ВИЖ ЦЕНАТА